SILA-BAC® Stabilizer 11A44

Erikoistuote lämpenemisestä aiheutuvan hävikin vähentämiseen.

Tämä heterofermentatiivinen tuote koostuu patentoidusta Lactobacillus buchneri kannasta, joka vähentää lämpenemistä estämällä hiivojen ja homeiden kasvua. Kannan bakteerit aktivoituvat, kun alkuvaiheen maitohappokäyminen on päättynyt, joten kannattaa odottaa kuusi viikkoa rehunteon jälkeen ennen rehun syötön aloittamista.

 

SILA-BAC® Stabilizer soveltuu parhaiten kuivaheinän säilöntään tai erittäin kuivan säilörehun säilöntään estämään hiivojen ja homeiden kasvua

Keskeiset edut:

• Aerobinen stabiilius -> parempi säilyvyys

• Hallittu etikkahapon vapautuminen

• Vähentää kuiva-ainehävikkiä 8 % käsittelemättömään säilörehuun verrattuna

• Biologinen ratkaisu

• Ei happojen suoloihin liittyviä terveysriskejä

 

Käyttökohteet

• Kuiva-ainepitoisuus yli 30 % ja ei tarvetta pH:n laskulle

• Rehun jälkilämpenemisen riskin ollessa suuri

• Myöhäinen korjuu

• Hevosten kuivaheinälle, jonka kuiva-aine % on korkea

• Murskeviljalle

• Maissisäilörehulle, jonka kuiva-ainepitoisuus on 25-45 % ja halutaan ainoastaan estää homeiden ja hiivojen kasvua sekä estää jälkilämpenemistä